2017-06-26 195 瀏覽
本身見到dazzling cafe做緊週年活動,就同朋友約好左收工後去食,點知已經派哂籌😞只好另尋下家。最後決定食我聽過但從來都未食過既咖啡弄🤣(我是大鄉里!!)冇預約到,如果同人搭枱就可以即入,唔搭就要等9個字,睇得出個場好爆😀而食開呢D台式咖啡唯一一個缺點就係限定每個人都要點一杯飲品🤢選擇困難症又要出現喇💀食物1.茉香蜜桃冰茶本身想飲熱野但計計下成四十幾五十一杯挭係飲杯較特別D既喇!雖然最後都係選左水果茶,但因為比起其他呢個在餐牌既其他圖望上更吸引。上到黎雖然圖文冇了小小不符,但飲落都不錯,尚可接受!茶味好香好出,但蜜桃同其他水果就真係冇咩味。2.冰可可亞友人就點左賣相好吸引既冰可可亞,樣子望落好有趣!仲附上兩塊朱古力呢。3.總匯三文治事前已經聽左友人既說話呢到既食物都超有份量,於是總共只係點左兩樣野。上到黎望到個格已經覺得真係好大份啊⋯⋯薯片選用墨西哥脆片,其有三大份三文治,則邊仲有小小蛋沙律。三文治食落不算特別,但入而塊肉帶小小甜食落不錯,可惜面包好乾,而且都幾快就凍左,無野飲真係比較難入口。4.香蕉巧克力冰淇淋鬆餅講起咖啡弄,聽聞佢地既鬆餅可以係非試不可!一份入面有4大塊,伴

食物

1.茉香蜜桃冰茶

2.冰可可亞

3.總匯三文治

4.香蕉巧克力冰淇淋鬆餅
講起咖啡弄,聽聞佢地既鬆餅可以係非試不可!一份入面有4大塊,伴有香蕉乾、香蕉同巧克力雪糕😋

鬆餅方面好厚實,但比預期中冇咁好食,有小小似食緊大量麵粉既感覺,食左一塊已經飽飽地。
雪糕好多冰粒係入面😖我既敏感牙齒呀😐

整體黎講也不錯,價錢對得起份量😂

2017-06-22