2022-08-20
𝗧𝗿𝗶𝗯𝗲𝘀 • 𝗧𝗦𝗧 呢間係食巴基斯坦菜嘅餐廳 我地都好少食 佢有啲似係印度菜 坐位好舒服亦好寬敞 以四人枱為主 我地個日去咁岩見到有人搞party氣氛都唔錯 餐廳裝修得好有特式 好適合同朋友傾計☺️一坐低 店員就會遞枝bonaqua 價值HK$18🤣開到一坐低店員會令個英文menu比我地 之後可能佢擔心我地睇唔明 就好貼心咁拎咗個比有中文同圖嘅menu比我地 咁就易啲簡到想食嘅野!𝐕𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐒𝐚𝐦𝐨𝐬𝐚 (𝟑𝐩𝐬)前菜方面我地點咗素咖哩角 外層好酥 重點係佢用料十足 有辣辣地嘅薯蓉 再點上特製嘅印度醬汁 青瓜乳酪醬𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐌𝐚𝐤𝐡𝐧𝐢呢個係奶油咖哩雞 份量大概都好多有半隻雞 用咗好多香料去煮煮得好入味 顏色係好黃好濃郁 用黎點薄餅就岩哂 𝐆𝐚𝐫𝐥𝐢𝐜 𝐍𝐚𝐧𝐧一塊巨大印度薄餅 好鬆軟而邊就烘到好脆 同埋有好香嘅蒜蓉味
𝐕𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐒𝐚𝐦𝐨𝐬𝐚 (𝟑𝐩𝐬)
𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐌𝐚𝐤𝐡𝐧𝐢
𝐆𝐚𝐫𝐥𝐢𝐜 𝐍𝐚𝐧𝐧