2024-08-16 1327 瀏覽
人均消費:$100推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️嗰日同朋友喺葵芳睇完戲 搵緊有啲咩好食🤔 咁啱見到呢間賣叻沙嘅舖頭好出名 而且唔係成日開 所以我哋就專登過去try try佢🤤原本menu上有面有豬軟骨喇沙摻摻🐷同雞扒喇沙摻摻🐔可以揀,不過可能賣晒豬軟骨,所以我地都只係試左雞扒喇沙摻摻😭1)雞扒喇沙摻摻🍗 $78雞扒煎得好香脆,雞皮焦焦地。雞肉冇因為煎到咁而好鞋,反而仲好嫩滑同有肉汁😋。食得出有醃過,唔會淡到冇味。麵裏面仲有啲芽菜同半隻糖心蛋🥚,俾你配住嚟食解返個膩個喇沙湯底好香濃,會平時食嘅再濃郁少少。而個麵煮得都好透同會掛汁既,非常jeng! 😎總括而言,我覺得佢哋嘅喇沙幾好食👍🏻,但係冇試到豬軟骨就有啲可惜😔,可能下次同朋友或者自己嚟會試吓!*記住留意返佢哋IG,每日嘅營業時間都有唔同#foodiehk #foodie #隱世 #初心食堂 #葵芳 #葵芳美食 #小店 #香港 #香港美食 #boyyfoodie

人均消費:$100
推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1)雞扒喇沙摻摻🍗 $78

*記住留意返佢哋IG,每日嘅營業時間都有唔同

2024-07-06
60 分鐘 (堂食)
  • 雞扒喇沙摻摻