2017-07-07 45 瀏覽
尋晚同朋友起銅鑼灣行街買衫,行到百樂中心附近搵嘢食,誤打誤撞搵到呢間餐廳食晚飯,入到去裝修都比較特別,掛左架單車起牆上面,唔止咁、連落單都好特別,想點d乜就直接寫落餐牌,反映老闆都好响應環保,值得一讚,我地坐左一陣就叫左6樣野一齊食。豬軟骨烏冬豬軟骨識落好鬆軟好夠味,而湯底都好濃郁配烏冬面真係一流,啲烏冬煮得好軟。呢道真係好好食😋😋值得再食。鹽燒雞翼食落幾香脆都唔錯,不過如果可以辣少少仲更加好,可能因為個人較中意食辣。而且啲皮又香口,又夠味🤗奶泡咖啡賣相好得意,侍應送到來個杯仲好熱,個人覺得咖啡唔夠熱真係唔好飲,証明老闆都好細心,飲落真係好正燒粟米,一上台,就聞到好香。賣相都唔差食落都唔錯,如果伴碟可以加多少少椒鹽就更加好味心之蛋捲呢個蛋好似係呢間餐廳嘅招牌菜,我哋都叫左個品嚐下,賣相真係好得,食落好特別脆卜卜,原來內裏有乾坤加左蟹子,真係點都估唔到。good黑松路燒帶子,食落淡淡黑松露味,食落啱啱好👍🏻又冇燒得好乾頭,真係值得向大家推薦什果賓治賣相都唔錯飲下都OK,又夠氣,大大杯,好抵飲。(見到隻擺設好得意,得佢攝下鏡)心之推介 - 李小龍卷呢個賣相好得意,登特整蟹鉗,令到成個李小龍

豬軟骨烏冬

鹽燒雞翼

奶泡咖啡

心之蛋捲

什果賓治

心之推介 - 李小龍卷

呢個賣相好得意,登特整蟹鉗,令到成個李小龍卷咁突別。魚子醬啲味好突出。一入口,啲蟹子、魚子卜卜聲,好有感。😋😋

連啲薑都整成玫瑰形狀,好令!好有心思😍

最後食完坐左陣就埋單,2人$460幾都唔貴,如果節目慶祝都不常為一個選擇地方,唔洗5分鐘就到Time square地鐵站😁🤗
2017-07-04
  • 黑松路燒帶子