2024-09-24
Luffy🐷: 「之前禾阿媽淨係掛住買寵物月餅俾禾食都唔記得買俾屋企人食,好彩今次有利苑 @leigarden 三款⭐️級月餅俾人類慶中秋😗包裝盒好靚,望落好美味,禾都好想食,lam lam脷🤤 」利苑嘅星級月餅,百分百🇭🇰製造,仲拎過98粒米芝蓮美食指南嘅授星⭐️仲可以喺網店落order📦, 好方便呀!岩哂我地成日帶狗狗周圍去唔得閒去拎嘅爸爸媽媽們👏🏻 🌕🥮【🆕】迷你軟心陳皮紅豆月餅(8個)利苑融合傳統工藝與創新口味,自家研製及全新推出這款月餅中之精品。選用上等紅豆及遠年陳皮精製,可同時品嚐到紅豆蓉的清甜幼滑及陳皮的醇厚甘香,一口體驗雙重獨特軟心滋味,絕對是人氣之選。🌕🥮雙黃翡翠蓮蓉月餅(4個)甄選健康原料螺旋藻,巧心製成清新金翡翠蓮蓉,醇香軟滑的蓮蓉配上頂級鹹蛋黃,啖啖甘香滋味令你一試難忘。傳承中秋暖意,共度健康美味。🌕🥮精選月餅禮盒(4個)包括雙黃白蓮蓉月餅、雙黃蓮蓉月餅、雙黃翡翠蓮蓉月餅及金華火腿月餅各1個,讓您可同時品嚐4款口味,送禮自奉皆宜。
🌕🥮【🆕】迷你軟心陳皮紅豆月餅(8個)
🌕🥮雙黃翡翠蓮蓉月餅(4個)
🌕🥮精選月餅禮盒(4個)