✨前菜呢間好有誠意,前菜都幾乎放曬成張枱🤩有芝士粟米&蛋、泡菜、麻油芽菜、薯蓉、生菜etc🥬最鍾意薯蓉‼️食得出加咗甜沙律醬+少少粟米,甜甜地咁🥔其餘嗰啲冇咩特別,正正常常~.【👅風味牛肉拼盤🥩】✨牛前胸肉每一塊胸肉都好大片😳😳。佢嘅脂肪分佈好明顯 喺曬某一邊,大部分位置都唔算肥👍🏻.✨牛小排口感鮮嫩多汁,好有焦香+調味料浸香氣.✨外裙肉本身睇個名唔知咩係外裙肉(👗?),原來喺牛腹嘅肉😳呢個真係好快燒到變乾/過熟,如果專心少少燒 塊肉喺味道上帶有天然甜味、質地鮮嫩🐮.✨厚牛舌厚牛舌嘅牛香氣相對濃,口感好有彈性,好鍾意用生菜包住牛舌食🥬幾重質感之餘 又冇咁膩,但真係好易飽😂😂.✨月見韓牛前胸肉x5️⃣ (有蛋液)額外再叫多5塊胸肉🐮每一塊都好大片。都係一樣啦,啲肉唔算肥。今次有蛋液提供,覺得燒肉沾蛋液嚟食真心正,口感即刻高咗level~💛💛
✨前菜
【👅風味牛肉拼盤🥩】
✨牛前胸肉
✨牛小排
口感鮮嫩多汁,好有焦香+調味料浸香氣
✨外裙肉
✨厚牛舌
✨月見韓牛前胸肉x5️⃣ (有蛋液)