2021-02-25
估唔到原來日本料理餐廳都可以慶祝生日!🎂個日我地偷偷地同職員講我地有朋友生日,點知佢就系上卷物時附上一支蠟燭仔٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و好可愛啊!!🎂仲有!系銅鑼灣呢間既日本餐廳地點方便到爆!就系SOGO隔離(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)!———✨刺身拼盤🌟🌟🌟刺身普通,少少新鮮,無咩特別🥸🥸———✨卷物🌟🌟🌟🌟🌟卷物系呢間餐廳既招牌(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)!必點!但可惜我已經忘記了味道如何(´・_・`)因為我系疫情前去吃的🥲但可以一試der!🥳🥳還有!在卷物上放支蠟燭仔慶祝生日真系好有心機同埋顏值都幾高٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و仲用照燒汁寫埋」happy birthday」!成件事超級日式🤩🥳———✨日式壽喜燒🌟🌟不了,純粹真系甜豉油打邊爐!🤨🤨cp值不高之余又有無咩壽喜燒入口即溶+滑溜溜的感覺(´・_・`)———✨明太子雞翼🌟🌟🌟🌟雞翼望落超級漲卜卜🥰餡料超級多der!滿滿明太子!不錯der!🥳🥳———✨炸芝士年糕🌟🌟🌟新鮮炸起!質地超級煙un der🥰!下次再來吧!
✨刺身拼盤🌟🌟🌟
刺身普通,少少新鮮,無咩特別🥸🥸
✨卷物🌟🌟🌟🌟🌟
✨日式壽喜燒🌟🌟
✨明太子雞翼🌟🌟🌟🌟
✨炸芝士年糕🌟🌟🌟
新鮮炸起!質地超級煙un der🥰!下次再來吧!