2024-08-20 457 瀏覽
一直經過呢度都唔知呢度有餐廳,原來呢度係翻新咗嘅food court,而且仲係專食泰國嘢添,咁今日放工就嚟試吓啦。我個人最欣賞呢個冬陰功湯,因為佢嘅辣味啱啱好,好香口惹味,越飲越開胃。不過同行嘅朋友就話有少少太辣,鍾意食辣嘅朋友就啱晒啦。而且入面有好多海鮮,連蝦都好大隻,非常足料㗎。朋友就最欣賞呢個燒雞,因為佢好大隻。朋友話食落好嫩滑,而且外脆內嫩,非常好食。我自己就試咗隻雞髀,真係好香口,不過我覺得牛肉更加好食呢個燒牛肉燒嘅時間啱啱好,而且食落牛尾好足夠,雖然佢嘅份量好夠,但係因為太好食,所以都想再叫多碟啊。呢間餐廳又平又好食,food court嘅價錢,西餐廳嘅質素,雖然唔係住附近,但係都好推薦大家嚟試吓呀。