餐廳: 龍點心 (Eastcore)
資訊:

2024-03-16 337 瀏覽
經過附近同屋企人過嚟食下點心四人歡樂套餐($488)好抵食我哋五個人再叫小小嘢都已經好飽份量都算多且足料大粒 環境舒服有裝修比傳統酒樓間中嚟試吓新派點心都唔錯選擇亦都好多 燉湯都有幾款 值得再訪🤤//四人歡樂套餐一龍大滿足($68)🌟懷舊燒賣4隻🌟厚切叉燒腸粉鳳爪拼金錢肚🌟蟹粉菠菜香蝦餃肉鬆馬拉糕黑金流沙包一口鹹水角🌟大澳蝦醬鮮魷卷🌟濃湯浸小棠菜苗鰻魚飯($80)🌟驢打滾.一龍大滿足有六粒不同的點心( 蟹粉菠菜香蝦餃 | 酸菜魚鳳眼餃 | 松露野菌晶瑩餃 | 筍尖蝦餃皇 | 碗豆桃子 | 鹹蛋黃墨魚燒賣 ) 好特別好創新 特別喜歡蝦餃及燒賣其他點心都出色 喜歡燒賣的一定要試吓.鰻魚飯價錢略貴 賣相精緻 仲有金箔片 鰻魚沒有骨 米飯好入味 又幾好食 .驢打滾第一次見第一次聽 原來係甜品嚟似麻糬捲住紅豆 煙靭幾好味
經過附近同屋企人過嚟食下點心
濃湯浸小棠菜苗
鰻魚飯($80)🌟
驢打滾
一龍大滿足有六粒不同的點心
筍尖蝦餃皇 | 碗豆桃子 | 鹹蛋黃墨魚燒賣 )
好特別好創新 特別喜歡蝦餃及燒賣
其他點心都出色 喜歡燒賣的一定要試吓