2023-05-24
下個月到我既生日月,但係朋友係今個月尾己經幫我安排好一個月既生日飯啦😆今日會試下特別既廚師壽司發板!一樣都係12貫壽司今次我同朋友選擇左SETB套餐!串燒x4串:麻辣/咖喱/冬陰雞串,雞肉丸子,雞軟骨,雞頸肉,雞皮,雞心,羊肋肉,八爪魚,翠玉瓜,冬菇,日本甜番薯,日本芝士年糕,玉米) 包飲品估唔到串燒真係特別好食,必點串燒包括芝士年糕同冬菇,燒得好香口同唔會好乾身,入裡都KEEP住有食物的肉汁,芝士年糕皮脆內軟綿綿❤️好有層次!仲有雞肉丸子必點👍👍配上飲品荔枝摩囉叉(係用左荔枝水,菠蘿汁,烏龍茶)泡製而成既飲品!另外都有其他Set餐,牛板腱,牛仔骨,豬頸肉,牛舌,烏冬或刺身蛋紫菜飯/海鮮素飯選擇還會有:丼飯鐵丼,釘丼,錦丼,原條蒲燒鰻魚丼,明太子雞翼,蟹肉忌廉餅,黑松露芝士炸蝦,雞皮餃子!另外餐廳都會設有VIP房供應榻榻米用餐區,還有唱K用餐房區,時間更可長至深宵❤️快D去試下啦!餐廳名鐵堂