2024-05-01 57 瀏覽
今日入屯門同好朋友聚舊,發現屯門市中心行街真係好方便,食嘢選擇好多!佢話想食d特式野,我哋揀呢間餐廳,環境好寬敞舒適,光線好明亮。🌟#泰國風味爽脆沙律(半份)配料好豐富,多款蔬菜,顔色好繽紛,滿滿食慾感。雞胸肉質嫩滑,份量足,味道佳。🌟#秘製鮮蘑菇、辣肉腸、肉腸薄餅望住後方的pizza師傅用心製作餅皮,即叫即整,好有誠意!口感煙靭,香口酥脆餅皮配上豐富材料,十分滋味!重要份量十足,兩個人完全食唔晒!🌟#桃子檸檬水特飲清香桃子配上檸檬的可口, 十分解膩,大大杯,正。🌟MOCKTAILS 精製特色飲品:#菠蘿飄香菠蘿的香甜味道十分開胃,無咩酒精味,內裡仲有椰香味雪糕,香滑可口,好飲!下次一定要試吓其他菜式,見好多人都叫牛油果沙律十分之吸引,值得推薦!

🌟#泰國風味爽脆沙律(半份)

🌟#秘製鮮蘑菇、辣肉腸、肉腸薄餅

🌟#桃子檸檬水特飲
清香桃子配上檸檬的可口, 十分解膩,大大杯,正。

🌟MOCKTAILS 精製特色飲品:#菠蘿飄香

• 泰國風味爽脆沙律
  • 秘製鮮蘑菇、辣肉腸、肉腸薄餅
  • 菠蘿飄香
  • 桃子檸檬水特飲