2024-06-11 490 瀏覽
呢間嘢搵個冇經驗冇禮貌嘅靚妹嚟做經理,本身order咗三個牛肋骨飯,我有留意到侍應喺上單嘅過程當中亦都有問點解好似落咗單,但沒有十分在意,因為幫襯過好多次。埋單嘅時候冇為意真係計多咗數,因為去過好多次都冇發生呢個問題,當埋完單後真係望一望真係計錯咗。立即向侍應反映,之後個靚妹經理用一個好臭串嘅態度話「埋單之前叫你睇清楚㗎啦!」當時我都有啲突然點解可以咁樣同顧客講嘢,不過我都話唔該你搵個經理嚟同我處理呢個問題跟住佢話我就係經理如果你唔搵我處理冇人會幫你埋單。成件事由落錯單,仲要顧客去檢查清楚為由,計多咗錢仲喺度埋怨顧客呢啲係乜嘢服務態度??我不嬲好支持呢間餐廳,不過依個咁嘅靚妹經理嘅服務態度真係說明咗點解香港飲食業有咁大問題。如果有管理層睇到唔該處理一下。真係好趕客。

如果有管理層睇到唔該處理一下。真係好趕客。