2008-02-09 4 瀏覽
年初三晚市很少人呢兩個人order了3樣食物餐包~香草包&法包各2片:-夠熱-香草包好好味,而且濕濕地,合心意-法包則冇乜味,可以唔食Salad (rockets + cherry tomatoes + $25 smoked salmon):-極一般,勁多ROCKETS不過唔太新鮮-好姑寒,CHERRY TOMATOES只係比2粒一開四我地...-三文魚只有3小片,唔抵-值得一讚這裡的黑醋汁,十分正-6分Ravioli parma ham w/ yellow bell pepper sauce-份量少,只有6粒,不過都好,因為個餡唔掂-PARMA HAM切碎STUFF進RAVIOLI入面,口感奇怪,味道似午餐肉多D-上菜時都唔熱既,失敗-係個SAUCE同D伴碟既磨菰比較好-6分Pizza 2mm thin crust (parma ham + rockets + eggplant + morzarella cheese)-超好味,一定要試呢度D PIZZA!-好脆好薄,但又唔會淋BADBAD,真係好好食-勁多PARMA HAM,爽!-芝士份量剛好,2個人好快食晒成個PIZZA,亦唔會太
年初三
晚市很少人呢

兩個人order了3樣食物

餐包~香草包&法包各2片:
-夠熱
-香草包好好味,而且濕濕地,合心意
-法包則冇乜味,可以唔食

-極一般,勁多ROCKETS不過唔太新鮮
-三文魚只有3小片,唔抵
-值得一讚這裡的黑醋汁,十分正
-6分

-份量少,只有6粒,不過都好,因為個餡唔掂
-上菜時都唔熱既,失敗
-係個SAUCE同D伴碟既磨菰比較好
-6分

-超好味,一定要試呢度D PIZZA!
-好脆好薄,但又唔會淋BADBAD,真係好好食

-勁多PARMA HAM,爽!
-芝士份量剛好,2個人好快食晒成個PIZZA,亦唔會太HEAVY
-10分

廚房一定勁得閒
轉個身便上菜
服務麻麻啦,可以進步
環境都寬敞,好想坐室外不過唔知點解唔得

呢間店只係可以推介PIZZA
其他都唔值呢個價錢