2025-02-13
勁難食泰國菜,又漏單,一大堆假食評,之前要排成粒鐘🤮🤮1️⃣和牛船面,湯望落個色似濃.食落淡而無味,份量少,連個湯都勁小.個蛋麵一舊咁,唔知煮左幾短時間,要自己攪開,唔係熱辣辣💰HKD$882️⃣沙嗲雞,豬串燒唔熱,肉係完全冇調過味,要係咁點沙嗲醬💰HKD$883️⃣飛天通菜勁濕,鹹. 漏單,催左3次.隔離枱遲過我入座嘅都齊哂D野.泰國人舖頭,做野勁拿西.同佢講菜未到,佢就話整緊,冇入去廚房跟單.再催第2次,同個老闆講,佢又係聽完就算.跟住我話唔等啦,埋單啦,佢就即刻沖入廚房. 另一張枱又係漏單,佢地等得仲耐,由我地入座開始催到我食哂2碟野都未到. 💰HKD$684️⃣泰式奶茶太甜,奶太多,冇咩茶味.超多冰💰HKD$48完全唔值,比網上班人水左大家去排隊食.我好彩只等左2枱,真係食到好嬲,又難食又唔好坐,又唔平🤢🤬
💰HKD$88
2️⃣沙嗲雞,豬串燒
唔熱,肉係完全冇調過味,要係咁點沙嗲醬
💰HKD$88
3️⃣飛天通菜
💰HKD$68
4️⃣泰式奶茶
太甜,奶太多,冇咩茶味.超多冰
💰HKD$48