(非會員)
一月中有一晚我同男朋友去味千拉面食晚飯,叫左2碗拉面同一樣小食,咁初初我都好滿意兩碗面咁快黎,不過水準就麻麻,食完碗面等左4,5個字到.個小食好耐都未黎.就叫哪位很高很高的男侍應幫我跟單.我望住佢,佢根本無問到廚房就話整緊.咁好啦.我算.點知坐多3,4個字,碟南瓜天婦羅仲未到,我就叫多次個位侍應.問佢得未.佢又同我講番頭先個d說話.我當時真係火都黎.咁好啦.好想食就忍下佢.點知碟天婦羅出左.佢又掛住傾計.佢足足傾足2個字.都無理過碟天婦羅.我當時真係勁嬲.好嬲同佢講出左啦.佢點知一d悔意都無仲要好唔順超咁攞過黎.仲要我地走個時眼超超..this is what service.too bad.希望佢檢討下自己對人客既態度.不知所謂..仲有唔好成日掛住同樓面女侍應傾計..得閒留意下d人客.知冇!
一月中有一晚我同男朋友去味千拉面食晚飯,叫左2碗拉面同一樣小食,咁初初我都好滿意兩碗面咁快黎,不過水準就麻麻,食完碗面等左4,5個字到.個小食好耐都未黎.就叫哪位很高很高的男侍應幫我跟單.我望住佢,佢根本無問到廚房就話整緊.咁好啦.我算.點知坐多3,4個字,碟南瓜天婦羅仲未到,我就叫多次個位侍應.問佢得未.佢又同我講番頭先個d說話.我當時真係火都黎.咁好啦.好想食就忍下佢.點知碟天婦羅出左.佢又掛住傾計.佢足足傾足2個字.都無理過碟天婦羅.我當時真係勁嬲.好嬲同佢講出左啦.佢點知一d悔意都無仲要好唔順超咁攞過黎.仲要我地走個時眼超超..this is what service.too bad.希望佢檢討下自己對人客既態度.不知所謂..仲有唔好成日掛住同樓面侍應傾計..得閒留意下d人客.知冇!