2021-05-23
香港好味pizza非jacomax莫屬!💛🤤肥蛋去過兩次,兩次要排隊,晚市排咗一個鐘🥲建議唔想等位嘅朋友,記得記得打電話book位!😳朋友仲發牢騷話等得太耐,不過最後佢都話係值得㗎!💛藍芝士蘋果薄餅去Jacomax點可以唔食佢哋嘅招牌菜藍芝士蘋果薄餅!分量足夠四個人share,一上枱聞到好大浸芝士味😳 手工Pizza即叫即製,超級熱辣辣❤️一拉開個Pizza係會拉絲! 食落去嘅口感非常之特別,蘋果嘅甜味再加上藍芝士嘅鹹鹹地,難以形容嘅好食,但兩者係十分之夾!鍾意食芝士嘅人必定會愛上呢個pizza,食咗就明我講咩😭不過記得趁熱食,凍咗就冇咁好食啦!💛忌廉蟹肉大通粉分量十足嘅通粉🤤蟹肉俾得好大方,每一啖都有濃厚嘅忌廉味,十分creamy!通粉硬度拿捏得啱啱好,有煙韌嘅口感,唔會太淋。會再encore~💛麥啤煮藍青口青口份量驚人,每隻都好新鮮,好鮮味啊(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)兩個女仔最後都食唔晒🥲🥲非常之抵食💛crudo🦖Crudo其實係風乾火腿+茄汁+火箭菜,沒有什麼大驚喜,相比下會揀返藍芝士蘋果薄餅💛炸魷魚一上菜魷魚嘅香味令到肥蛋流晒口水🤤加埋啲檸檬汁同附送嘅點汁幫個炸魷魚加分咗好多,清新嘅醬汁
肥蛋去過兩次,兩次要排隊,晚市排咗一個鐘🥲
建議唔想等位嘅朋友,記得記得打電話book位!😳
朋友仲發牢騷話等得太耐,不過最後佢都話係值得㗎!
💛藍芝士蘋果薄餅
💛忌廉蟹肉大通粉
💛麥啤煮藍青口
💛crudo🦖
💛炸魷魚
一上菜魷魚嘅香味令到肥蛋流晒口水🤤加埋啲檸檬汁同附送嘅點汁幫個炸魷魚加分咗好多,清新嘅醬汁中和咗炸魷魚既油膩感❤️
💛 香烤黑椒雞翼
一試就好嘅雞翼,冇咩特別,雞翼有啲乾身,食落似普通醃雞翼。
Jacomax員工十分親切,有主動加水同幫忙包裝外賣🥰老闆臨走前做同我哋揮手拜拜,會再光臨的!
味道💛💛💛💛💛
環境💛💛💛💛 💛