餐廳: 永合隆飯店
資訊:

2017-03-05 1841 瀏覽
未食過一餐飯咁嬲嬲到要開openrice食評警戒大家唔好食呢一間垃圾今日同女朋友去咗太子搵野食行行下想食燒味飯 又太肚餓唔想搵其他野食見到呢一間門面咁舊 好似好有香港味道 以為老字號信心保證 實冇死點知個飯一黎到 就知中伏我女朋友就叫左個叉燒飯 我自己就叫咗個燒肉飯 因為太肚餓嘅關係 入門口都冇睇餐牌價錢 望真啲就出事燒肉飯50蚊叉燒飯45蚊仲要冇湯冇嘢飲 不過如果好食都算個問題係個飯連狗都唔食叉燒飯乾爭爭無肉味 啲飯太霖 豉油汁得2滴 都算 可能個師傅琴日夜瞓但係我個燒肉飯 唔會咁啱掛?正式嚟講佢唔可以叫燒肉 係叫燒豬肥膏95%都係豬肥膏 勁油!!ok fine!!!!!!!我當你係特色但係食到一半 其他幾張枱都同侍應講啲燒肉全部都係肥膏明明打住炭燒燒肉嘅名號但最差嘅竟然係燒肉我真係笑而不語我認我鍵盤戰士唔敢喺店面嘈喺度講出黎希望大家唔好去幫襯呢一間無良食店 侍應態度又差( 嬲到唔記得影相直接走咗)
未食過一餐飯咁嬲
燒肉飯50蚊叉燒飯45蚊仲要冇湯冇嘢飲 不過如果好食都算
個問題係個飯連狗都唔食
叉燒飯乾爭爭無肉味 啲飯太霖 豉油汁得2滴

都算 可能個師傅琴日夜瞓
但係我個燒肉飯 唔會咁啱掛?
正式嚟講佢唔可以叫燒肉 係叫燒豬肥膏
95%都係豬肥膏 勁油!!
ok fine!!!!!!!我當你係特色

但係食到一半 其他幾張枱都同侍應講啲燒肉全部都係肥膏
明明打住炭燒燒肉嘅名號
但最差嘅竟然係燒肉
我真係笑而不語
我認我鍵盤戰士唔敢喺店面嘈
喺度講出黎希望大家唔好去幫襯呢一間無良食店 侍應態度又差

( 嬲到唔記得影相直接走咗)