2024-06-28 716 瀏覽
佢哋嘅氣氛真係超級勁,仲有Liveband同埋點唱,真係勁正!佢哋嘅啤酒真係好滑,飲落去好舒服,特別係夏天,一杯啤酒就可以解渴又消暑。水果茶:呢杯水果茶真係超級fresh,裡面有新鮮水果,仲有啲冰,好解渴。而且佢哋嘅presentation都好靚,影相一流。皇牌藤椒烤江團魚:呢個烤魚真係一絕,魚肉鮮嫩,烤得啱啱好,啲藤椒味道夠香夠辣,啱晒我嘅口味。仲要無骨勁大條!黑椒豬頸肉:豬頸肉烤得啱啱夠熟,仲有啲黑椒味道,真係好好味。羊肉串:羊肉串烤得啱啱好,肉質嫩滑,配上啲香料,真係好香。黃喉小串:呢個黃喉串真係好特別,肉質韌而不硬,啱啱好,仲有啲炭燒味,好好味。燒大大茄子:茄子燒得軟,啱啱好,仲有啲醬汁同蒜,正!總括而言,漁樂場啤酒屋真係好適合年輕人嚟玩,唔止食物好味,仲有Liveband同埋點唱,氣氛超強勁!如果你哋有機會,一定要嚟試下啦!🍻🎤🎶

羊肉串:羊肉串烤得啱啱好,肉質嫩滑,配上啲香料,真係好香。
燒大大茄子:茄子燒得軟,啱啱好,仲有啲醬汁同蒜,正!