2024-12-12 0 瀏覽
OT完即刻出尖沙咀搵嘢食~約咗朋友響K11,佢話上面有啲特色食肆,要帶我去chill下~唔講真係唔知,原來呢間食肆響一間特色家品舖入面,冇佢帶路我都唔識自己搵嚟食~🤭😅週圍木係嘅裝修真係感覺好舒適~好chill~食物都有唔同選擇,我地揀咗兩個main course,兩杯moctail,邊食邊傾~燴和牛面頰肉肉醬粗管通粉:真係唔係講笑!啲牛面頰肉煮得好入味~好淋~入口即化!粗管通粉配埋啲肉醬口感又有彈牙又好味!!12” Pizza(2 flavours)……Sausage party + Umeboshi Chicken:🍕 pizza加廿幾蚊可以雙拼,一半係香腸,一半係雞肉,仲有芝士,拉晒絲添~認真大滿足😋Guava oasis:石榴汁加咗蜜糖同西柚汁,酸酸甜甜,好醒胃!Sunny Palm:有菠蘿汁、橙汁、七喜同埋蜜糖,呢個比較香菠蘿味,但係又唔會太甜喎!食物質素確係唔錯~環境舒適,服務都好殷勤,想同朋友傾下偈chill下,確係一個幾唔錯嘅地方!

2024-12-05
  • 燴和牛面頰肉肉醬粗管通粉