牛之鍋,近期人氣日式料理火鍋放題❤️‍🔥銅鑼灣分店,地點方便,放題食物刺身、壽司、燒物、炸物 mix 以牛為主既火鍋😍聽到都流口水,任飲任食就當然,仲要推風味烤鰻魚火鍋🐡集萬千美食於一身刺身時間,千祈唔好以為主打火鍋就會hea做,種類繁多仲要做足擺盤👍🏻好吸引,C餐獨享既珍寶帶子好大粒,超鮮甜必食✨甜蝦都好鮮,係我encore左既刺身之選,三文魚夠肥美,珍寶赤蝦好濃蝦味而creamy🦐食量唔大但都忍唔住叫左個拖羅壽司,細細舊肉嫩好味😋食豪啲之選烤鰻+C餐😳麻辣烤鰻鍋,好有風味既感覺,少少辣配埋鰻魚正,第一次咁樣食😎牛魔王時間😈雪花牛小排,超驚喜既存在,肉質嫩之外,非常濃既牛味😍澳洲M5和牛,大大塊,油脂均匀,口感豐富,加埋蛋汁又滑又好味✨澳洲手切牛,厚身小小,口感又唔同,多肉汁👍🏻澳洲牛肩胛肉眼,唔會太油肉質嫩,幾種食法都好啱🙌🏻 追加埋海鮮,原隻鮑魚,連殼又鮮又爽🐚韓國生蠔,蠔肉大大粒又濃味,生猛海蝦一剝就離殼肉質又彈牙,好味🥳食埋鹽燒海蝦又有另一番風味,可以送下啤酒🍻整體超多野食而樣樣都做得好唔錯😗食材真係高質童叟無欺,一食就知,一餐有咁多款唔同既享受最大既感覺係:一個胃好似唔多夠!
牛之鍋,近期人氣日式料理火鍋放題❤️‍🔥銅鑼灣分店,地點方便,放題食物刺身壽司、燒物、炸物 mix 以牛為主既火鍋😍聽到都流口水,任飲任食就當然,仲要推風味烤鰻魚火鍋🐡集萬千美食於一身

刺身

M5和牛

生猛海蝦
韓國鮑魚
鹽燒海蝦

整體超多野食而樣樣都做得好唔錯😗食材真係高質童叟無欺,一食就知,一餐有咁多款唔同既享受最大既感覺係:一個胃好似唔多夠!😝
刺身
拖羅壽司