餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2024-07-24 390 瀏覽
瘋狂小麵,都算幾出名既得獎重慶小麵麵店🏅主打就係由好多唔同調料廚出黎既湯同麵,有辣有唔辣,配埋唔同既四川重慶小食😍環境舒服,中式裝修,入到舖已經聞到好香!🤞🏻瘋狂牛肉麵,紅湯,少辣加麻,幾大碗,好香😘好紅但唔算好辣,反而係好香,個湯不得了,好有層次既味道,厚身濃牛味🫶🏻再加啲辣,食麵🍜麵條有蛋味,非常掛湯,有啲底味,極之好味既麵條🥹淨係湯同麵已經⼀絶,仲食得出有加麻,好爽🤩真心推薦大家面加倍,只係$12,而最好食真係面同湯🩵牛肉係半筋腩咁,好夾個湯底,加埋葱莞茜食又係另一個風味👍🏻棒棒雞,有啲似手撕雞mix口水雞咁,惹味😋配返枝花臉啤酒,個中國菜風格出晒黎,又可以解解辣🥳鍾意食麵定係鍾意食辣都係必試😤係我食過最好食既重慶小面之一🎉風味完勝😌

瘋狂牛肉麵
重慶小麵