2023-10-14
新肥泉海鮮大排檔,好多朋友知我鍾意食大排檔菜、鑊氣小炒就推薦俾我😌位於官涌熟食中心,咩小菜都有咁濟,主推海鮮,環境乾淨企理,好大好闊落既,連大排檔都係QR code落單😆🍻大排檔梗係啤啤佢先,好啱feel既感覺!椒鹽九肚魚,食排檔必食之一,上枱好大碟,魚塊大大舊,椒鹽好香好濃味,脆既👏🏻食落魚肉好滑,味道相當唔錯😆送酒好正,肥泉小炒皇,食排檔必食之二,好豐富,鑊氣十足🤘🏻蝦乾炒得好香好出味,魷魚又鮮,樣樣加埋係一個好好味既小炒皇✨涼瓜豉蒜炒牛仔肉,見到牛仔肉就想叫,炒得好香好入味,但肉質又好嫩好滑😋一啲都唔油,充滿醬汁,涼瓜好腍好入味,䜴蒜炒好惹味🐻勞蘇食🐻推介 —— 邪惡黃金大蝦🍤上枱已經聞到好香既咸蛋黃香,掛晒係啲蝦球上面,肉質好彈好爽,非常好味🤤點估到係一個熟食中心會有間正到咁既大排檔,環境正,鑊氣夠,超好味,愈成愈爽💕真心正既無敵小炒皇👏🏻