餐廳: 如富上海麵館
資訊:

2016-06-18 1321 瀏覽
星期六係葵興返學,早左到,所以食個飯先。當 openrice search 緊個陣,見到呢間有個劣評,一向包拗頸唔聽片面之詞既我當然過黎試下係咪真係講到咁差。由於兩個人,所以坐低叫左個粗炒,鍋貼,蒜泥白肉同埋雞翼。首先上檯既係鍋貼同雞翼,見到標緊煙,醒起篇劣評寫過外面係熱,但裡面係凍。 兩樣試過發現雖然鍋貼個皮係淋左小小,但無入面凍既情況出現。雞翼幾好食。之從個蒜泥白肉同個粗炒上檯,份量多左d,不過算幾好。只係個粗炒略嫌鹹左小小。一路食一路傾,見差唔多夠鐘,掛住找數拎漏左個袋,老細好人嗌住跑過來拎比我地,唔該晒
星期六係葵興返學,早左到,所以食個飯先。

由於兩個人,所以坐低叫左個粗炒,鍋貼,蒜泥白肉同埋雞翼。

2016-06-17