2025-01-08
北斗地址:九龍城福佬村道59號地下B號舖今次試嘗咗日本直送嘅赤陸魚🍣,魚新鮮得嚟,啲肉質軟滑,令人感覺係舌尖上輕輕地溶化,真係鮮味無窮!配上啲青蔥同芥末,勾起味蕾嘅享受!整體嚟講,呢道赤陸魚真係令人回味無窮,唔使講都知係頂級刺身!👌🍣另外,仲試咗九洲產火炙赤鯥魚刺身🔥🍣,啲魚肉經過火炙處理,表面微微燒香,帶出啲獨特嘅風味同質感,令味道更加豐富!食落口嘅感覺真係難以形容,一啖一啖都係驚喜連連!係我試過嘅最正嘅火炙刺身之一!🔥👍-—————#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #九龍城美食 #九龍城 #美食 #打卡 #九龍城 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食 #香港好去處 #日菜 #日餐
地址:九龍城福佬村道59號地下B號舖
-—————