2022-04-29 269 瀏覽
Pause It 北角停一停🤣🤣今日有機會去左北角嘅Pause It 試下,好在食飯時間可以搵到位。佢有好多野食選擇,碟碟都大份,夠哂飽。雖然好想叫佢嘅薯條,但唯有下次再試啦!今次叫左個全日早餐🍳🥓同一個蒜片辣椒蟹肉蟹籽天使麵🍝🦀全日早餐佢都有基本野,炒蛋,煙肉,腸仔,蘑菇,蕃茄同茄汁豆。佢嘅炒蛋炒得好嫩好滑,唔會太熟。不過我覺得佢嘅腸仔口感有少少淋唔夠結實,其他都唔錯嘅!至於個天使麵,都有好多蟹肉,如果蟹籽多d就好啦!天使麵硬度度掌握得相當好!唔會太淋!因為天使麵已經好幼,煮到好淋嘅話意粉會扭埋一齊,口感就會無咁好了!雖然佢話辣,但都唔會好辣。反而覺得佢蒜片唔太夠令到蒜味唔太出。要特別讚嘅係佢杯咖啡拉花好靚,攪到我都唔捨得飲呀🥺🥺芝麻latte 奶味夠,芝麻味剛好,配埋咁精美嘅拉花,大大加分呀!但整體而言,係好味嘅!同埋餐廳環境好舒服!下次要再黎食個薯條😋🍟
Pause It 北角停一停🤣🤣

今次叫左個全日早餐🍳🥓同一個蒜片辣椒蟹肉蟹籽天使麵🍝🦀