2023-04-08
1)入到嚟坐低餐牌都冇俾2)叫咗個2人set,味道正常但食完完全唔夠飽,我本身食量已經十分少經常食唔曬。3)野食野飲嚟得好慢,每樣野食完都隔10-15分鐘先到。4)我地隔離枱都係叫2人set,但甜品隔離枱就一人一碟,我地就2人一碟5)隔離枱未食完已經有職員問洗唔洗上甜品,但我地枱食完叫咗2次上甜品都冇反應,搞到隔離枱都即刻問返職員轉頭係咪問錯枱,幫我地講話係我地枱要上甜品,隔離啱啱先開始食正餐就俾人問上唔上甜品都feel到有少少嬲好似俾人吹咁,但個職員仲堅持自己冇問錯枱…6)職員次次都俾錯野食去隔離枱,我地啲食客幾次都要自己溝通問返左右枱拎返自己野食…7)叫極職員都扮見唔到,4個樓面1個帶位睇咁細個場都甩曬碌8)有個紅衫哥哥執枱倒瀉野飲淨係抹枱面,直接無視枱角啲水滴下滴下,枱底成灘野飲慢慢流出走廊都冇人理,都唔知轉頭會唔會跣親人成日經過個帶位哥哥都拉客介紹2人set餐,見冇乜人就入去試下,結果中曬伏,終於知點解冇人排隊到要拉客,而家仲好肚餓咁打哩篇食評,第一次嬲到要上嚟報告,大家小心唔好中伏,就算要食都一定要單點,咪叫2人餐
3)野食野飲嚟得好慢,每樣野食完都隔10-15分鐘先到。
7)叫極職員都扮見唔到,4個樓面1個帶位睇咁細個場都甩曬碌