2024-12-19 129 瀏覽
原本開開心心嘅聖誕餐,結果體驗非常之差唔知係咪淨係負責幫我燒肉嘅員工燒得差,唔知咁多好評係點嚟🥲🥲餐廳好細,得幾張枱,訂咗兩人枱,去到要同人搭一張大枱,中間有木板做間隔。調味料要自己出去攞,係自助形式。叫左$948套餐,main course 係所有牛一次過上晒,叫最貴嘅套餐都唔會主動幫你燒,要叫先會燒。上菜又唔會介紹去牛嘅尾部位同配啲咩調味料食。食開呢啲套餐,一般都會係飯最後先上,但嗰飯係喺你食緊main course嘅時候上埋幫我燒嗰個員工完全唔識燒sirloin 燒完個面都唔會rest就即刻剪開,勁乾。刺身及帶子又燒過龍,兩個人食一舊sirloin,剪到勁大舊。之後有同另一個員工反映,佢有安排過新一舊肉由佢再燒,但講真,都已經唔係好想再食,但佢係燒得好好多。加左$140真理don,餐牌上寫住有truffle,但你都係松露醬最後蔬菜都係啲山藥翠玉瓜同埋菇,勁普通。有同餐廳反咉,最後有free 返drinks,但埋單都差唔多$2300兩個人。總結係1千蚊+per person嘅燒肉,無論係食物,環境,服務我都係極之唔滿意,完全唔值呢個價,唔明點解會咁多好評?同樣價錢好食過佢嘅燒肉大把
原本開開心心嘅聖誕餐,結果體驗非常之差

最後蔬菜都係啲山藥翠玉瓜同埋菇,勁普通。

總結係1千蚊+per person嘅燒肉,無論係食物,環境,服務我都係極之唔滿意,完全唔值呢個價,唔明點解會咁多好評?同樣價錢好食過佢嘅燒肉大把。啲肉質素又唔係特別靚,每一款都係無調味過要你自己去調味。一定冇下次。🙄🙄
2024-12-18