(非會員)
2008-02-28 4 瀏覽
早兩日夜晚,老婆生日,佢話想去apm食,咪上openrice 網睇,已經見到佢的評語並不好。點知道老婆响apm行行下就話要試下佢。無辦法啦,生日大晒。入到去人客不多,由於它的負面評語,稔住叫住幾樣試下先。我叫了1/魚生飯,2/韓風燒汁牛肉,3/ 帶子魷魚燒餅。如果好食再叫其他。先來個魚生飯,d魚生仲有冰的感覺,跟住個燒汁牛肉差到死,收人$50 得幾片肥牛肉,唔係要好靚,但唔好差到甘難食,d牛肉又肥又多根,食都食唔到。最後個帶子魷魚燒餅仲離譜,唔知道d帶子切得太細,食唔到,又用八爪魚鬚當魷魚。成班侍應傾計多個做。唔會睇下你杯水有無水。仲有,d味精好勁,攪到好口渴。埋單共$190,仲送張$30 coupon,如果好生意,駛鬼送呀! 以後請都唔去。希望佢地睇到d評語去改善啦。