我時時都覺得起香港好難飲到好飲既coffee. Starxxxks, Pacific Coffxx, 我都會飲下因爲就腳多分店,但為既吾係個味,係提神姐。家住tst區,其實要搵間coffee好飲既coffee shop/餐廳,其實我都未搵到。好多時食飯都會送杯coffee俾您,就算去到ifc,elements既西餐廳,專登叫杯coffee飲,都無邊間令我印象記得係好飲既。當您去到歐洲,先發現,簡單如油站既latte都好好飲。好滑既奶,同無苦濃味。其實我吾識coffee野,但最怕飲到又苦又濃,飲完又熱氣既coffee.直到早上星期行過呢間野果條街。一心想坐下,點知佢果杯coffee真係令人好意外。真係好有心機沖,您睇圖既拉花。又吾貴。我吾係想hard sell佢,不過小店生意吾易做,佢仲禁有心機做coffee.我見佢自家roast coffee bean,shop最入show左好多coffee bean,不過無影到。 總之我個人黎講真係好鐘意佢既latte,下次會試下佢其他特別coffee.
番茄芝士包

番茄芝士包