2023-09-04 106 瀏覽
試伏專員:成間餐廳完全唔掂,首先餐具都已經好有問題,叉同匙個手柄位都好重,放係碗係會重到跌返出嚟,之後野食我叫左個套餐主食係鰻魚飯,送兩個小食,揀左雞肉棒同雞腎,個碗鰻魚飯細到呢,我以為叫左下午茶餐,原先我係想叫咖喱雞飯,跟住我聽到隔離有個阿婆大叫左一聲”咁細嘅”,見到隔離有個婆婆同賓賓叫左個個咖喱飯,我偷望左一下佢地,個咖喱飯係”咖喱,餸同飯”係曬一個好細碗入面,個碗你當大過平時飲麵豉湯嘅碗小小,我仲聽到婆婆問個店員”點解同相唔一樣嘅”,店員嘅回覆係”有咖喱係入面嫁啦”其實價錢貴唔緊要,但唔該你提供返應有嘅食物質素,同喺一田買嗰啲便當冇乜分別,sorry有嘅一田平啲忍唔住打長文提醒大家,千祈唔好入去

忍唔住打長文提醒大家,千祈唔好入去