2017-08-18 342 瀏覽
前日一行七人前去,點咗五個套餐,再散叫俾兩個小朋友食,食到一肚氣。服務員態度極度惡劣,出餐慢,一陣話爭兩個燉蛋遲啲黎。跟餐芥末極少,酸姜少,叫佢攞多少少,就狗眼看人低咁話要收費。套餐食物品質差,壽司一夾飯即散,天婦羅炸到好油淋淋,啲蝦又硬,豉油太少,叫佢攞多啲,等咗半個鐘,到食完佢先拎出黎。小朋友話要食鰻魚壽司,因為有骨,有小朋友嘔,用杯接住,話俾服務員知,想換隻杯,俾服務員白眼,仲話應該嘔落個碟度,個杯咁樣要掉咗佢。食物價錢與餐牌不符,六件鰻魚壽司$420,餐牌只有一種鰻魚壽司$50一件,應該$300。查詢服務員,佢話俾我地嘅鰻魚係淡水鰻魚,餐牌上價錢係海鰻。盛惠$3800,食到一肚氣,真係要恭喜佢早日關門大吉啦!
盛惠$3800,食到一肚氣,真係要恭喜佢早日關門大吉啦!