2022-04-24 249 瀏覽
迷你毛成日大排長龍!!!試過嚟到3-4次都不敵排隊條龍敗走,閒日午後同朋友經過見到門口無人馬上衝入去一嚐佢嘅甜品同野飲我地兩人因為食完lunch無耐,只係叫咗兩個甜品同兩杯野飲。火龍果乳酪同latte。紅火龍果好有益,飲落係無加糖💯 清清甜甜酸酸地,望落都好靚好開胃,不過覺得就咁飲佢已經都可以當係午後snack薄脆拿破崙,雪糕香滑一開始以為係薄荷味朋友話應該係焙茶(?) 最驚喜係既係佢啲朱古力米米入面係爆!炸!糖!食落係無諗過會咁夾。焦糖夏威夷果仁比得一啲都唔手軟,滋味到食到停唔到口食到最後個粒都好想繼續食。而佢中間吉士夠杰,少少都無濕到啲薄脆,一路食都係咁香口咁脆Tiramisu同出面個啲都好唔同,我朋友好鍾意tiramisu試過好多都大讚呢一個。佢味道好有層次唔會一味死甜,由苦澀既可可粉到奶香味濃既cream直入濕潤帶有酒味既蛋糕。甜品有驚喜期待下次試佢啲主食

Latte  ,  red  dragon  fruit  yoghurt

薄脆拿破崙

食落係無諗過會咁夾。

Tiramisù

甜品有驚喜期待下次試佢啲主食