2024-07-31
4個月內食咗3間放題🥹🥹真係肥死🫠🥹 之前兩次都係食晚市,今次食lunch平啲🤫🤫🍣🍱 三小時午市放題 $209原來佢午市放題可以食足3個鐘😳😳不得了!一定夠時間慢慢食🤩😋第一輪一定係食魚生先🤣刺身質素幾唔錯👍🏻今次差唔多樣樣都有試,最好食係油甘魚同埋珍寶赤蝦🦐,但其他都是好新鮮的!同埋因為見到之前好多人都有食加錢食海膽帶子,所以都試了🫢🫢🫢真係好好食😭一啖一舊,成口都係帶子海膽,好鮮甜好滿足😌之後到熟食炸物🍢🥟試咗好多嘢都冇伏,特別推薦 🌟甘葉香蒜炒墨魚邊🌟有啲驚喜,好爽口又惹味👍🏻👍🏻👍🏻炸物有我最鍾意嘅芝士年糕同埋榴槤炸蛋🥹有齊依兩樣就心滿意足了!!! 最攪笑係榴槤炸蛋我order咗2粒,佢比咗5粒我🤣🤣可能驚我唔夠食,當然啦我都是清曬的🤣😋😋😋💡💡除咗放題之外,原來佢午市都有緊Lunch Set,我見到有唔同刺身丼🍱、原條鰻魚飯、酸菜魚片飯等等。價錢都係60 70蚊,係銅鑼灣嚟講都幾抵食👍🏻
🍣🍱 三小時午市放題 $209