2024-07-25
每次放題都會先嗌一大盤刺身🐟(C9仔心理)要回本呀嘛😂不過今次唔洗咁做啦😏因為依到連魚子醬🖤都有任食,海膽菜式🧡仲係用日本海膽🇯🇵仲有松葉蟹腳🦀 • TORO • 鵝肝厚多士 • 花雕醉鮑魚 • 避風塘炒蟹 • 海膽拖羅黑松露帶子 • 燒乳鴿 • 一品花膠 • 蟹黃粥 • 燒蠔🦪 • 椰皇燕窩燉蛋白🤍...依期仲係榴槤季💛,有新鮮榴槤肉蓉放題😳滑滑又濃郁。鍾意食榴槤既朋友仔,可以食咩都加番一Pat上去🤤最後記得要食埋Häagen-Dazs🍨Mövenpick雪糕,滿足埋甜品胃🤰🏻.讚讚位💕野飲基本罐裝 • 樽裝 • 紙包 • 冷泡茶 • 珍奶 • 酒類🍶🥃之外,有(熱🔥)暖櫃,靚靚們撞正個幾日都唔怕。咁多高級食材,都係三百幾蚊位,地點📍Royal Plaza Hotel酒店內,環境一定夠豪華又舒適🌟我食午市☀️仲可以食足3hrs(12:00 - 15:00) ,要回本更易啦🤪~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺需加𝟏𝟎% 服務費~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
不過今次唔洗咁做啦😏
因為依到連魚子醬🖤都有任食,海膽菜式🧡仲係用日本海膽🇯🇵
咁多高級食材,都係三百幾蚊位,
🔺需加𝟏𝟎% 服務費