2022-12-27
本來諗住求其飲餐茶, 700個人為買一台容易啲share同埋傾吓計,但係時間又唔係太多,所以見念川居最快有位就入去啦之前都食過幾次,知道呢度食物質素OK不過價位亦都係相對貴啲,不過算啦貪佢有位,可能就係因為呢個原因🙈係大家都趕時間同埋肚餓,所以大家都掂左啲點心,最後點得多得滯要打包白灼時菜一碟$108但係唔係太大份,呢個就真係唔值得!而且特登叫佢走油用水灼,佢都係由粒粒上枱,仲要唔附加本來話要幾嘅蠔油呢度爭少少🥺雖然都知道佢平日唔是非常煩忙雪山叉燒包我冇食白灼牛肉份量OK,唔記得咗幾多錢,大家可以睇菜單,牛肉幾厚實,底下擺下好多爽口嘅芽菜高湯牛肉球,特別嘅係,呢個唔係正牛肉球係有啲冬瓜粒,清湯一齊煮嘅牛肉球,牛肉球有好多爽口嘅馬蹄粒,唔錯小籠包好味,底下剪咗蘿蔔等大家夾起嘅時候容易啲可以成粒食集材煲唔會好多油,每樣菜都有啲正常水準呢個唔會有啲咩特別㗎🤣有位朋友話呢個一定要叫嚟食,因為佢超級鍾意食spicy🤣🤣🙈呢個真係要食開辣嘅人先好嗌,試咗一粒側邊嘅嘢都覺得超級辣牛筋好好味!之前食過一定要encore !不過$200唔係平㗎午餐來講整體質素平穩,某啲菜式overall priced!
之前都食過幾次,知道呢度食物質素OK不過價位亦都係相對貴啲,不過算啦貪佢有位,可能就係因為呢個原因🙈 係大家都趕時間同埋肚餓,所以大家都掂左啲點心,最後點得多得滯要打包白灼時菜一碟$108但係唔係太大份,呢個就真係唔值得!而且特登叫佢走油用水灼,佢都係由粒粒上枱,仲要唔附加本來話要幾嘅蠔油呢度爭少少🥺雖然都知道佢平日唔是非常煩忙 雪山叉燒包我冇食
白灼牛肉份量OK,唔記得咗幾多錢,大家可以睇菜單,牛肉幾厚實,底下擺下好多爽口嘅芽菜 高湯牛肉球,特別嘅係,呢個唔係正牛肉球係有啲冬瓜粒,清湯一齊煮嘅牛肉球,牛肉球有好多爽口嘅馬蹄粒,唔錯 小籠包好味,底下剪咗蘿蔔等大家夾起嘅時候容易啲可以成粒食 集材煲唔會好多油,每樣菜都有啲正常水準呢個唔會有啲咩特別㗎🤣 有位朋友話呢個一定要叫嚟食,因為佢超級鍾意食spicy🤣🤣🙈呢個真係要食開辣嘅人先好嗌,試咗一粒側邊嘅嘢都覺得超級辣 牛筋好好味!之前食過一定要encore !不過$200唔係平㗎午餐來講
整體質素平穩,某啲菜式overall priced!!!
腸粉質素OK,點心大部份都OK,係某啲小菜認真唔抵
服務就個別啦!問佢拎張紙巾都咁多嘢講,又話我哋本身會有,好明顯我哋想拎多張