2020-03-25
前排接女朋友收工,我地今次就去左附近D2商場去左呢間餐廳試試佢。😗呢間餐廳都係一間高爾夫球特式西餐廳,入邊有好不少有關高爾夫球的用品擺設同資訊。另外入邊仲有電子高爾夫球,所以高爾夫球迷唔可以錯過啊~講番食物先,佢d最近set dinner做緊買一送一優優。有前菜沙律餐湯二選一,多款西式主菜及餐飲甜品。兩份價錢預250-300一個人青蘿蔔甘荀湯,感覺好新鮮😋,入口幾creamy,青蘿蔔味幾出👍😍呢四塊蒜蓉包細細塊,但做得好香脆,配餐湯同單食都好美味👍豬鞍配蘋果蓉-賣相一流👍塊豬鞍煮得岩岩好,唔會太實,豬味都好濃。但蘋果蓉酸味味我就覺得唔係咁岩我口味。輕煎西冷-賣相都係一流,叫左7成熟,牛肉味好濃,個芥末汁同個牛肉味好夾,個人評價👍👍👍焦糖燉蛋同朱古力布朗尼推介給喜愛食西餐的朋友🤓
呢四塊蒜蓉包細細塊,但做得好香脆,配餐湯同單食都好美味👍
焦糖燉蛋同朱古力布朗尼
推介給喜愛食西餐的朋友🤓