聽識食嘅朋友話過中環個間係佢食過嘅best pizza in town 好想試下佢究竟有幾勁🙈🙈.我同朋友嗌左一個前菜、沙律、pasta、pizza各一、再加個甜品~食到捧住個肚走呢🤤.Patate Arrosto ($42)焗薯粒粒粒都切成一口嘅size 焗得黃色外皮微脆調味剛好 唔會太鹹 係好惹味完全停唔到口嘅小食即使後尾放涼左我地都忍唔住食哂成碟🤣😋.Kale ($52)羽衣甘藍唔係周圍都有 所以一見到我地就嗌左上面灑上Parmesan cheese嘅碎粒同埋松子 只係簡單加橄欖油就已經夠開胃好食了😌💓. Carbonara ($88)Pizza我地揀左從來未見過嘅Carbonara 中間一隻流心眼簡直就係個靈魂🤤上面用左厚厚嘅煙肉碎粒 咬落超有鹹香 個Carbonara食落好creamy 不過食哂會有少少膩啊如果本身鍾意白汁嘅就請go ahead🙈我比較鍾意食個pizza嘅心 因為蛋漿微微浸腍左個pizza皮 我好鍾意個入口嘅質感 而朋友就鍾意外皮多啲 大讚出面焗得非常香脆👍.Customized Pasta ($88) 大蝦+蜆肉+橄欖油+長通粉我地想自己揀材料啊最後 整左

Patate Arrosto ($42)
焗薯粒粒粒都切成一口嘅size 焗得黃色外皮微脆
調味剛好 唔會太鹹 係好惹味完全停唔到口嘅小食
即使後尾放涼左我地都忍唔住食哂成碟🤣😋
Patate Arrosto

Kale ($52)
羽衣甘藍唔係周圍都有 所以一見到我地就嗌左
Kale

Carbonara ($88)
Pizza我地揀左從來未見過嘅Carbonara

唔會煮到腍爛~
而呢個煮法亦加左辣椒去炒煮 所以辣勁十足 超香口惹味😋🤤
大蝦好爽甜 不過只係得3、4隻😭再足啲料就好了
Customized  Pasta

Raviolo Nutella & Banana ($58)
出面係一個意大利麵包皮 包住榛子醬同香蕉🍌
麵包皮烤到漲卜卜咁 切開入面nutella好流心~~
好邪惡嘅好味 不過食到真係好飽啊😂😂
Raviolo Nutella & Banana