2022-09-10
唔知係咪因為假期前夕,令到店員比較繁忙所以心情唔係太好,服務真係強差人意,門口硬件入面最少有四張空枱,門口亦都有職員,職員用命令嘅語氣叫你先做安心出行 ,都唔緊要但係做完安心出行同你講話等一等要攞飛,我真係覺得匪夷所思,明明入面係大把位。之後我問點解明明咁多空位都要攞飛,店員望一望然後就是已叫第二位職員帶我入去。台式高麗菜豬肉餃(連牛肉湯底8隻)$68Taiwanese Pork & Cabbage Dumplings (6 pcs) in Beef Soup 雖然望落去有少少齋,但係想食清清地,湯底幾好食,都重牛味,相信係台灣紅燒牛肉麵湯底,因為有少少辣辣地,不過豬肉餃就唔係好足料,水餃皮好厚,食落去啲豬肉有少少豬臭味,感覺唔係太新鮮,好似煮咗一段時間咁樣。都有少少興趣想試一試個牛肉麵,但係真係會揀第二間分店相信門市啲同事應該都幾求其,因為佢哋將個餐牌完全擋住自己公司logo😂
台式高麗菜豬肉餃(連牛肉湯底8隻)$68
都有少少興趣想試一試個牛肉麵,但係真係會揀第二間分店