2021-07-03 653 瀏覽
平時好少過嚟紅磡, 一朝早喺OpenRice度想搵間茶餐廳飲杯奶茶, 咁啱搵到呢間”東門冰室” , 店入邊座位唔多 ,但勝在戶外戶外都有位,方便睇車或者呼吸🚬嘅朋友仔。 同埋店入邊可以寫紙字,啱晒冇安心出行嘅朋友。坐低就search一下呢度有咩好食😋 當然都有左望右望睇吓旁邊啲人食乜嘢, 發現之前推介嘅魚餅或者牛肉都唔錯, 雖然蛋牛麵只得散叫冇套餐,但都想試一試。 落完單之後,大約5分鐘左右就有得開餐啦, 蛋牛麵加送兩條生菜 🥬, 誠意十足,牛肉都算足料,同埋真係有醃過炒過,同一般早餐嘅沙爹牛麵完全兩回事。 奶茶方面我一向唔飲凍飲, 熱奶茶正正常常,正宗舊冰室奶茶☕️埋單之前冒着生命危險影咗張相😆 好在阿姐睇唔到 🙈🙈

埋單之前冒着生命危險影咗張相😆 好在阿姐睇唔到 🙈🙈

2021-07-02
$50 (早餐)
  • 即炒蛋牛麵