朋友話唔想食澱粉食物🫣幾經波折就搵到呢間串燒居酒屋🍶😆主打多款肉類,海鮮,蔬菜類等串燒🍢仲提供多款酒類選擇🍻我地唔經唔覺就叫左12款串燒🍢多啲人食仲可以試多啲款式🤤整體食物質素高且價格合理🙌燒日本豚肉腸拼盤🐷 + 燒鵪鶉蛋🥚分別有4款唔同豚肉腸點埋芥末醬一齊食好味😋平時好少見到有鵪鶉蛋串燒,因朋友仔想食就叫來試試,加入照燒汁及木魚絲食落都幾夾👍燒雞泡魚干🐟雞泡魚干燒得好出色💯,蘸上蛋黃醬好好味,用來送酒簡直一流👍豚肉青提卷🐷 + 燒一口脆腐乳 + 川香肉碎燒茄子🍆薄切豚肉片包住青提果肉,咬落去嘴裡有爆汁的感覺超好食😋,極力推薦👍原來是豆卜夾住腐乳鹹香入味茄子表面舖滿香辣的肉碎,啖啖香蒜及肉碎好惹味,第一次食燒茄子是已去除皮仲切開一件件,好貼心食起來好方便燒豬頸肉🐷表面焦脆帶有微微炭燒香氣黑松露芝士牛油焗雜菇🍄好多雜菇掛滿芝士再撈入黑松露醬好邪惡😈,可惜底部芝士凝結得好快,食到尾覺得偏鹹左啲燒黑豚芝士五花腩🐷燒五花腩肥瘦相間,上面再舖滿一層芝士,但相對味道比較普通川燒豆腐🧆豆腐外層炸到黃金香脆,入面豆腐口感嫩滑,表面灑上大量木魚絲,配上豆瓣醬,有啲似食緊臭豆腐的感覺🤤川香海蜇頭伴青瓜🥒海
朋友話唔想食澱粉食物🫣
幾經波折就搵到呢間串燒居酒屋🍶😆
主打多款肉類,海鮮,蔬菜類等串燒🍢
仲提供多款酒類選擇🍻
我地唔經唔覺就叫左12款串燒🍢
多啲人食仲可以試多啲款式🤤
整體食物質素高且價格合理🙌

燒日本豚肉腸拼盤🐷 + 燒鵪鶉蛋🥚
分別有4款唔同豚肉腸點埋芥末醬一齊食好味😋
燒日本豚肉腸拼盤+ 燒鵪鶉蛋

燒雞泡魚干🐟
雞泡魚干燒得好出色💯,蘸上蛋黃醬好好味,用來送酒簡直一流👍
燒雞泡魚干

燒豬頸肉

黑松露芝士牛油焗雜菇🍄
黑松露芝士牛油焗雜菇

燒黑豚芝士五花腩🐷
燒五花腩肥瘦相間,上面再舖滿一層芝士,但相對味道比較普通
燒黑豚芝士五花腩

川燒豆腐🧆
川燒豆腐

川香海蜇頭伴青瓜🥒
海蜇爽口彈牙,平時唔太鍾意食青瓜,但配上麻辣汁可減低草青味,香辣又惹味😋
川香海蜇頭伴青瓜

炸麻辣雞軟骨🐔
雞軟骨灑上麻辣粉調味,食到麻的味道,越食越惹味又有嚼勁,而且份量都唔少
炸麻辣雞軟骨

柚子檸檬酒(杯) 🍸
果香味好濃帶有柚子的清新香氣,容易入口

青檸荔枝梳打🍹
食串燒飲返杯清香荔枝梳打解膩一下,仲可以食埋4粒荔枝果肉好滿足🥰

青檸話梅梳打🍹
有4粒話梅加入梳打水,飲落酸酸甜甜好好飲,消滯解膩