2024-12-08
香港都有自助任撈海鮮火鍋放題放題‼️呢間「千海水產海鮮火鍋放題」近期係人氣熱話,不時見到有人介紹!今次終於食到,餐廳座位都好闊落,大部分都係卡座,可以容納到不少人數!一入門口就見到個好吸睛嘅大魚缸,有得即場撈海鮮😍😍 當日嘅海鮮有:大頭蝦、海蝦、三點蟹、大蜆、沙白、花螺、鮑魚等。。當晚我食到9點幾10點店員都仲有refill,真正食到最後一刻!撈完海鮮可以俾職員清洗,等一陣就拎得👍🏻自助區有多款配料,火鍋生蠔、脆脘魚片、墨魚、田雞腳、花膠、魚肚、沙鯭魚、鵝腸等。。仲有烤榴槤、蔬菜、丸類、麵食。。真係數之不盡!呢度連生啤機都有,真係不得了另外係手機落單嘅仲有澳洲M5和牛、美國牛肩胛片、澳洲羊肉片、鵝肝多、串燒等,全部點完好快就送到!甜品有Haagendazs都係任食,仲有多款甜點~大福、自家制布甸、軟雪糕等。。連海燕窩椰汁燉木瓜都有,真係好正