餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2024-09-07 385 瀏覽
男朋友話想試川菜,我唯有捨命陪君子,去左中環嘅瘋狂小麵。去到發現有驚喜,原來川菜都唔一定係辣嘅,都好多元化,有酸菜湯,亦有蕃茄湯⭐️瘋狂肥腸麵套餐男朋友話就我,揀左白湯,另外加左酸菜,肥腸清理得好乾淨,入面嘅脂肪都冇埋,正!⭐️羅漢果冬瓜茶有羅漢果嘅甘甜,配埋冬瓜茶,幾好嘅配搭,好飲!⭐️蒜泥青瓜本身清淡嘅青瓜,同蒜泥加埋一齊,簡直係絕配,好食!⭐️酸菜豬肚麵套餐豬肚唔會好un,個湯底好香,仲加左隻卤蛋,食到有d香料味,好鐘意佢嘅麵質,有種食日本拉麵嘅感覺,食得慢嘅我,食到最後,個麵都唔會漲曬😍⭐️烏梅汁正!真材實料,好夠味,好好飲😋⭐️涼拌木耳落單紙有兩隻辣椒,我勉強食到幾舊,留返比男朋友,佢話好啱食⭐️成都老冰粉白涼粉個面有山楂粒、提子乾、米粒、花生、芝麻,配埋一齊甜甜地,好清爽,又可以令口腔清新一下,入口又有唔同口感,好食!

⭐️瘋狂肥腸麵套餐
⭐️羅漢果冬瓜茶
有羅漢果嘅甘甜,配埋冬瓜茶,幾好嘅配搭,好飲!
⭐️蒜泥青瓜
本身清淡嘅青瓜,同蒜泥加埋一齊,簡直係絕配,好食!

⭐️酸菜豬肚麵套餐
⭐️烏梅汁
正!真材實料,好夠味,好好飲😋
⭐️涼拌木耳
落單紙有兩隻辣椒,我勉強食到幾舊,留返比男朋友,佢話好啱食
⭐️成都老冰粉

2024-09-07