5天前 0 瀏覽
要去沙新城市~所以去埋食野 chill一下~先去超市!係二樓的~不係一樓的!都幾靚~有歐州 feel, 幾舒服同埋好大的!食咗介158lunch, upgrade去 truffle意粉~所以埋單約2百多!前菜叫了 burrata cherry rocket, burrata好大件~cherry就有少少~rocket leaves也少少有D老!可以放多少少 olive oil, and black pepper, 冇乜未!主菜~係 truffle tangliloi, 個樣幾靚~幾香~食到係新鮮意粉~如加返少 lemon juice好D~因為食幾啖後有D太濃!個 truffle個樣靚~但就冇乜未~我明的~因為百幾元~最好食係 tiramisu, 好好食的~食哂!份量小小就 ok了!
要去沙新城市~所以去埋食野 chill一下~先去超市!