2019-04-15
其實都未食過呢間米線, 因為成日經過都好多人, 但今日有同事專登早d去拎位, 所以就有機會可以試試~中午食飯時間周圍都咁多人, 我去到都等咗5分鐘, 但同事比我再等多咗10分鐘, 以繁忙時間嚟講, 15分鐘都算快啦~入到去原來係自己用佢個apps落單, 好彩有同事食開, 咁當然交比佢負責, 我地就當佢係店員咁, 同佢講食乜啦~估唔到上菜速度都好快, 只係幾分鐘已經上菜, 正常嚟講流量都應該快, 除非係食完唔走, 咁就冇得好講啦~ 魚腐+鮮蝦雲吞+手打豬肉丸, 轉薯粉估唔到有4舊魚腐咁多, 而且味道都唔差, 唔會林到冇彈性, 之前食過第間好難食, 其實都有少少陰影, 呢度令我對魚腐呢樣嘢有返d信心~鮮蝦雲吞d蝦都好爽口, 雖然未算好大粒, 但成粒都滿哂蝦, 都好新鮮~手打豬肉丸好過機整粉頭豬肉丸, 雖然唔係好彈牙, 但起碼唔係成粒粉頭, 而且溝咗d菇粒香口d~轉薯粉一樣要加錢, 但唔算貴, 而且好耐冇食過薯粉, 而且呢度果d好食過旦仔~ 熱檸蜜見佢檸蜜都唔駛加錢, 梗係飲檸蜜啦~ 味道都算OK咁啦~ 有檸味又有蜜味~雖然佢係叫米線陣, 但第一次幫襯, 竟然係食薯粉 希望有機會下次會試
魚腐+鮮蝦雲吞+手打豬肉丸, 轉薯粉
熱檸蜜
雖然佢係叫米線陣, 但第一次幫襯, 竟然係食薯粉 希望有機會下次會試返佢個米線~ 同埋我响呢度唔駛叫走九, 因為佢係落芫茜的~