2013-05-08 244 瀏覽
同事話養和Lobby嘅西餅好食,Lunch走左去買幾 件試下。其實依度嘅西餅選擇好少。我哋試左 Blueberry cheese cake—藍莓醬好味,好rich Raspberry chocolate cake—有塊銀薄,紅桑莓幾 新鮮,個餅好有層次,朱古力味唔濃,餅中間脆脆 地,最推介這款餅。 Banana chocolate tart—有塊金薄係面,香蕉味幾 濃,但唔覺有朱古力味,個餅底硬左D西餅味道唔錯,又唔太甜,可惜外賣只得膠袋,無 餅盒裝住,要將西餅由膠袋拎出嚟,有一定難度。 除了Raspberry chocolate cake 外,其他餅款價錢 略厭偏貴。
2013-05-02
外賣自取