2017-02-24 502 瀏覽
夜收工是常識吧!今晚當然都係喇所以又要出去食埋晚飯先可返歸.....是夜同事老陳話要去食KFC,我就覺得已成日食無黎新意,係一輪討論後,就去左公司附近既炸雞店開飯入到去都唔算好多人,可能係平日又較夜呱~坐位都好闊好舒適~~係又餓又夜既環境下,就當然要食爆佢喇!我地2條友都叫左幾樣幾飽肚既野~先黎就係呢碟花卷拼盤,細細件好多件,飯身微熱,餡料有泡菜、牛肉、青瓜、蟹柳等,味道清新中帶有住家感覺,好似食緊媽子整既一樣,點埋韓式辣醬食就更爆好食再來就係好邪惡既雙重芝士辣雞!芝士勁多,又軟又香,加埋微辣雞件繑埋芝士一齊食就最正,口感層次好豐足,又香又滑又微辣又嫩,不消數分鐘已全被我地KO!黎得炸雞店就梗要叫下炸雞,呢度有好多唔同味,最後我地就揀左蒜香炸雞,即叫即炸熱辣辣,外脆內嫩,蒜香味濃,口感juice,肉質都好夠味,幾好食~~當然亦好快被我地食晒落肚就係咁又食又講吓是非又一個晚上,人生就係如此,工作食飯瞓覺又工作,循環不息,究竟我幾時可以日日食完就瞓、瞓完又食呀!!!!
夜收工是常識吧!今晚當然都係喇
所以又要出去食埋晚飯先可返歸.....

花卷拼盤

雙重芝士辣雞