2019-09-12
呢間意大利餐廳係戲院同溜冰場對面, 好多人睇完戲或者溜完冰都會黎食今日我地只係得2個人, 所以就叫左一個starter同2個main share一齊食啦!第一個係kale salad, 個salad dressing係醋而唔係一般沙律醬, 所以食落都無咁飽同感覺上都健康啲!汁嘅份量都剛剛好!全部菜都有汁, 唔會太多或太少!可以值得一試食完菜打底就到main啦!我地叫左一個pizza同一個pasta! 意粉就係一個好普通嘅白汁雜菌闊條麵意粉煮得正常既, 汁都係正常, 只可以形容佢不過不失但又唔會特別出色嘅意粉, 真係好普通!之後食食下個pizza都上埋啦, 我地叫左個茄汁base嘅海鮮pizza呢個餅底做得唔錯, 唔會濕左, 個邊邊又唔會厚到似麵包, 加埋個茄汁都算唔錯!不過啲海鮮就無咩味, 比較乾, 一百頭嘅pizza仲expect咁多咩!呢個都算ok嘅!呢間餐廳係一間好不過不失嘅餐廳, 雖然個名好意大利, 但唔好對佢有太高嘅expectation, 只係一間係商場黎講算抵食又唔差嘅餐廳!