2015-05-20
女士最大既惡夢就係肥!我通常怕肥就會去呢間野度食焗薯,又健康又飽肚又好食~我最中意應該就係三文魚焗薯,叫餐既話會有個Caesar Salad同餐湯~個日個餐湯係番茄濃湯,飲落口真係好似個名咁有好濃烈既番茄味,好鮮甜~佢加入左酸瓜,令個湯增添酸味更加醒神開胃,仲有好多軟淋淋既菜,為個湯加左唔少唔同既口感~只係個湯太稀唔好濃,感覺有好多水份好呃秤Salad既菜清甜多汁,塊塊都新鮮沖洗,食落完全冇草青味,配埋個煙肉粒就為salad加配咸味,而菜既爽口清脆加埋硬包,就令整個salad出現左唔同既質感~三文魚加入左香草之後個焗薯唔會出現腥味,佢既魚香令焗薯更入味~佢有種白色酸酸甜甜既醬,伴軟綿綿既薯蓉,令人愈食愈上癮。而焗薯既外皮就視乎個人喜好決定食唔食埋,食埋加話就食到烤焗薯既烤香味~成個餐冇脂肪咁濟,薯仔又可以提供熱量,真係女士既首選!
我最中意應該就係三文魚焗薯,叫餐既話會有個Caesar Salad同餐湯~ 個日個餐湯係番茄濃湯,飲落口真係好似個名咁有好濃烈既番茄味,好鮮甜~佢加入左酸瓜,令個湯增添酸味更加醒神開胃,仲有好多軟淋淋既菜,為個湯加左唔少唔同既口感~只係個湯太稀唔好濃,感覺有好多水份好呃秤
成個餐冇脂肪咁濟,薯仔又可以提供熱量,真係女士既首選!