2017-04-08 12035 瀏覽
重要嘅事情講在最前面,打電話訂位嘅時候,接電話嘅小姐話星期一同二都冇做宵夜自助餐嘞(星期日仲有冇做我就唔記得嘞)。埋位先嚟刺身,點解唔係先拎生蠔?因為呢度啲刺身唔知點解係比生蠔搶手得多。呢度嘅三文魚向來品質有保證,好彩嘅話仲會搵到魚腩位,個人就最鍾意食三文魚嘅呢個部位,可惜今次影相時係冇魚腩。不過唔緊要,普通魚肉依然係有三文魚味,唔腥冇臭。雖然唔係即開嘅生蠔,但係勝過唔少肥仔奇食過嘅即開生蠔,蠔味極濃,唔需要任何調味就咁食已經食到兩打。不一定撞啱有提供嘅紅酒燴牛尾,撞啱有嘅話你一定要試,牛味正得很,肉質鬆軟冇渣。豉椒炒花蛤嘅豉椒味始終及不上大排檔,花蛤嘅貝殼類海產鮮味亦淡,好在佢冇沙。嗱嚟多張生蠔畀大家比對吓外觀質素。呢度嘅熱葷係會有轉換嘅,視乎去貨速度有幾快啦,此所以呢,千祈唔好諗住嗰晚人少就發達喇冇人爭嘢食,錯哂!要有返起碼坐滿一半人先多機會試多啲口味㗎!呢度嘅甜品係出哂名品質好水準高,個人至愛芒果拿破倫同半熟朱古力蛋糕。特別係芒果拿破倫,夾間鬆化,餡料奶香唔太甜。雲呢嗱+咖啡+朱古力雪糕係肥仔奇每次食自助餐寫上完美句號嘅習慣。

刺身
紅酒燴牛尾
豉椒炒花蛤
嗱嚟多張生蠔畀大家比對吓外觀質素。
熱葷
甜品
Mövenpick雪糕
2017-04-05
$206.3 (宵夜)
用餐優惠
優惠券