2023-07-21
📍Yakiniku Kakura 銅鑼灣Q:又咩理由吖~A:生酮囉🙃 呢期興話唔食澱粉齋食肉減肥嘛💁🏻♀️算吧啦我😌 都翻頭食第3-4次,好食咪理由囉😆🎵話曬:愛你不需理由,我卻知~ 錯過後哪可回頭🎤為咗唔好錯過,就等我加多幾錢肉緊講解吓💰呢度係食質素嘅食肉獸天堂👼🏻兩個人嚟食建議議擺低一張金牛🐮叫呢個「雅」套餐:⁃鹽味牛舌⁃和牛腹前小排⁃黑毛和牛橫隔膜🌟⁃和牛西冷180G⁃特上牛胸腹肉⁃黑毛和牛肋骨中肉用我嘅詞彙嚟講就係「牛魔王開心樂園餐」😄由於肉本來就真材實料,所以無需要用啲奇怪重醃料欲蓋彌彰❤️肉本體同脂肪比例理想(1:1,好啦如果你怕肥可能會唔鍾意😝)建議另外叫埋大判燒!黑毛和牛西冷🐄 - 有專人幫你燒埋,口感好似棉花糖☁️我個friend話好食到反白眼喎(咩形容嚟)🙄怕太油膩可以叫個辣冷麵中和吓🍜食完之後可以胃口🆙,有力量繼續挑戰成座牛肉山⛰️#yakinikukakura #雅套餐 #鹽味牛舌 #和牛腹前小排 #黑毛和牛橫隔膜 #和牛180G #特上牛胸腹肉 #黑毛和牛肋骨中肉 #銅鑼灣 #銅鑼灣美食 #causewaybay
Q:又咩理由吖~
A:生酮囉🙃 呢期興話唔食澱粉齋食肉減肥嘛💁🏻♀️
算吧啦我😌 都翻頭食第3-4次,好食咪理由囉😆
🎵話曬:愛你不需理由,我卻知~ 錯過後哪可回頭🎤
為咗唔好錯過,就等我加多幾錢肉緊講解吓💰
呢度係食質素嘅食肉獸天堂👼🏻
⁃和牛西冷180G
⁃特上牛胸腹肉
⁃黑毛和牛肋骨中肉
用我嘅詞彙嚟講就係「牛魔王開心樂園餐」😄
由於肉本來就真材實料,所以無需要用啲奇怪重醃料欲蓋彌彰❤️
我個friend話好食到反白眼喎(咩形容嚟)🙄
怕太油膩可以叫個辣冷麵中和吓🍜
食完之後可以胃口🆙,有力量繼續挑戰成座牛肉山⛰️
「雅」套餐
大判燒!黑毛和牛西冷
查看之前的留言 ()